Preparant el Nadal…

24 Novembre 2011
0

Sé que estem a finals de Novembre i que encara queda un mes pel Nadal, però sóc mestra, i a les escoles (o com a mínim a la meva) el Nadal comença molt abans. I és que els nens han d’aprendre 4 nadales, 2 poesies i una cançó d’anglès, per tal de protagonitzar un Festival de Nadal per a ells solets, i la veritat és que s’ha d’assajar moltíssim per a que surti bé. Han de cantar sense música, només amb la seva veu, i això implica que s’hagin d’aprendre molt bé les lletres i els ritmes perquè surti bé. I estic segura que quedarà perfecte.És per això, que una vegada passat el pont de Tots Sants, vam començar amb les nadales i poesies.

Però bé, el mes de desembre també és un mes força caòtic a classe, no hi ha gaires dies lectius i un munt de feina a fer: informes, àlbums, la manualitat de Nadal, la postal de Nadal… més tota la feina del dia a dia, que ja és molta de per si. Així que a part d’assajar les cançons i poesies, també he començat a preparar la manualitat de Nadal, una manualitat que encara no està acabada, està en procés, però us vull ensenyar una miqueta de què es tractarà. Us deixo algunes imatges del procés de muntatge, i una imatge on apareix una mostra cabada de la manualitat.

Quan vagi avançant, ja us penjaré el resultat.

 Comentaris

Deixa la teva opinió