El Trompeta recomana… ELS MUMIN

25 Novembre 2011
0

Coneixeu els Mumin? Potser pel nom, no gaire, però si veieu les il·lustracions n’estic segura que sí. Els Mumin són els personatges principals  en la saga de la dibuixant i escriptora finlandesa Tove Jansson. Es tracta d’una família de Trolls escandinaus blancs, d’aspecte rodó, amb grans morros i que s’assemblen als hipopòtams. Que es van fer molt famosos als anys 90 i que ara tornen a estar de moda. S’han reeditat les seves històries i s’ha utilitzat la seva imatge per fer nous contes destinats als més menuts. Es tracta de la col·lecció dels Petits Llibres dels Mumins, i avui us en porto els quatre títols de la seva col·lecció. Són contes de coneixements pensats per a nens de dos anyets, amb tapes dures i les seves planes també ho són. no us en faig una ressenya, ja que amb els títols és evident saber de què parlen.

MUMIN. PETIT LLIBRE DE COLORS, Tove Jansson, Editorial La Galera

MUMIN. PETIT LLIBRE DE CONTRARIS, Tove Jansson, Editorial La Galera

MUMIN. PETIT LLIBRE DE NOMBRES, Tove Jansson, Editorial La Galera

MUMIN. PETIT LLIBRE DE PARAULES, Tove Jansson, Editorial La GaleraComentaris

Deixa la teva opinió