La creativitat és qüestió de temps? O de nens?

29 Novembre 2011
0

Avui us porto un vídeo d’allò més interessant, es tracta d’una campanya publicitària d’una empresa de disseny que alega en aquest magnífic espot que els límits excessius de temps per a la creativitat empitjoren sens dubte els resultats.

Per demostrar-ho van fer un experiment molt senzill, van anar a una classe de nens i nenes d’uns 8 anys i els hi van demanar que en 10 segons completessin un dibuix a partir de dues agulles de rellotge dibuixades en un dina4. Els resultats van ser molt senzills, i és que en 10 segons poqueta cosa pot oferir la teva creativitat. Després els hi van demanar el mateix, però en comptes de 10 segons tenien 10 minuts. Els resultats ón totalment diferents, i hi ha autèntiques petites obres d’art.

Crec que us agradarà!Comentaris

Deixa la teva opinió