Al Trompeta li desitgen Bones Festes!

29 Desembre 2011
0

Cada any m’agrada portar-vos les felicitacions de Nadal que rebo d’il·lustradors i editorials al correu electrònic del Trompeta. Aquest any, però no n’he rebut tantes, probablement pel simple fet de que enguany no n’he tingut temps de preparar-me cap, i la veritat és que m’ha sabut molt greu. De totes maneres, us desitjo un molt Bon i Feliç Nadal a tots i totes, ple de desitjos, contes i il·lusions, un Nadal que ja ha començat i que estem en aquells dies d’impàs entre festa i festa, ens prenem uns dies de descans, per tornar a encarar el final d’any envoltats de família i amics.

És una època molt complicada, i hem d’intentar encarar l’any vinent amb energies i il·lusions renovades, amb optimisme i positivitat. Dit tot plegat, només em queda desitjar-vos el millor del món per l’any que començarem, i ensenyar-vos les felicitacions que he rebut i compartir-les amb vosaltres.

Primer, us porto la felicitació de l’Editorial Kalandraka.

 

Sd Edicions també s’han volgut unir a les felicitacions.

Editorial Joventut també ens felicita el Nadal.

La de la Montse Tobella

 

La de la Màriam Ben-Arab.

Ara us porto la del Javier Andrada.

Us deixo la d’en Pep Boatella.

L’il·lustració d’en Kim Amate.

En Miguel Ángel Cuesta també ha volgut compartir amb el Trompeta la seva felicitació.

També tenim la de l’Alba Marina Rivera.

Una de molt bonica, com sempre el gran amic Valentí Gubianas!

Moltíssimes gràcies a tots ells per fer aquestes boniques felicitacions!Comentaris

Deixa la teva opinió