El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ DEL MÓN

30 Desembre 2011
0

Avui us porto una col·lecció de contes de coneixements que de moment només està formada per dos títols. Es tracta de la col·lecció “…del món”. L’he anomenada així, tot i que no estic segura de que se’n digui oficialment d’aquesta manera. Però ho trobava certament força encertat. I és que els dos títols que la conformen són: Cases del món i Animals del món. Es tracta d’una col·lecció que pretenen ampliar el coneixement dels infants entorn aquests dos temes. A cada plana hi podem trobar un indret del món diferent i amb solapes i desplegables descobrim les cases o els animals que hi viuen, en funció de quin títol es tracti. Així podrem viatjar fins a la selva amazònica, el Pol Nord, la tundra, la sabana… Per conèixer i descobrir com viuen els éssers humans d’arreu del món, o quins animals habiten en cadascuna de les zones climàtiques diferents.

Bones il·lustracions i força descriptives per tal de fer créixer els coneixements dels més petits.

ANIMALS DEL MÓN, Clèmentine Sourdais, Editorial Cruïlla.

CASES DEL MÓN, Clèmentine Sourdais, Editorial Cruïlla.Comentaris

Deixa la teva opinió