Explica'm… CUENTOS MARAVILLOSOS

1 Gener 2012
0

CUENTOS MARAVILLOSOS, CUENTOS AL AMOR DE LA LUMBRE I, Antonio Rodríguez Almodóvar, Il·l. Pablo Auladell, Editorial Anaya (2011) –> Aquest llibre és el primer volum de dos llibres ja publicats fa més de 25 anys que l’editorial Anaya ha decidit reeditar ja que s’han convertit en dos autèntics clàssics del segle XX. Es tracta d’un recull de contes espanyols molt interessants i molt complert. Un llibre que ens redescobreix històries que havien caigut en l’oblit i potser algun que ni coneixíem.

Aquest primer volum ens recull els contes de tipus meravellós, i així podreu descobrir les Ventafocs, Blancaneus i altres princeses que evidentment a la península tenen altres noms. Contes basats en la literatura infantil espanyola que van estar a punt de perdre’s per sempre.

Les il·lustracions són de Pablo Auladell i és un llibre molt complert en el que podeu trobar històries com: la Blancaflor, El castell d’aniràs i no en tornarà, la Serp de Set caps, en Joan de l’Ós, La pedra de marbre, Els animals agraïts, La flauta que feia ballar a tots, Les tres meravelles del món, Els set Corbs, Els Tres pèls del diable, Bella-flor, Joan soldat, Els tres desitjos, La mort madrina… i moltíssims més.

Sens dubte una gran recopilació.



Comentaris

Deixa la teva opinió