El Trompeta recomana… POP UP'S I CONTES AMB SOLAPES

13 Gener 2012
0

Els contes en format pop up sempre acaben tenint el seu encant i en certa manera ens sorprenen, avui us porto alguns que crec que us poden agradar de la mateixa manera que m’han agradat a mi.

LA CASA DE LA MEI, Phyllis Root, Il·l. Delphine Durand, Editorial Baula (2005) –> Aquest conte és un conte molt divertit, ens parla de la Mei i el seu gat, i ens explica que aquests viuen en una casa molt petitona feta a mida per ells dos. Però no paren d’arribar visites que necessiten una habitació, així que la casa es va ampliant a mesura que van venint, i al final, ja no quedarà lloc ni per la Mei i el seu gat.

Paral·lelament a la història que s’explica, s’expliquen un munt de petites històries entre els personatges de la casa que el lector descobreix obrint portes.

10 CIUTATS I UN SOMNI, Meritxell Martí, Il·l. Xavier Salomó, Editorial Combel –> Era molt difícil parlar de pop up’s i no portar-vos aquest, si és que aquest tàndem ja sabeu que em té el cor robat. Dels creadors de 10 viatges i un somni, aquesta vegada en Xavier i la Meritxell ens porten aquest títol. Un nou llibre tridimensional, un bonic recorregut poètic i amb molts colors a través de 10 ciutat d’arreu del món, 10 de les ciutats més boniques.Com sempre, amb un final que us sorprendrà, i és que a aquest tàndem sempre li agrada sorprendre amb les seves obres.

L’ARCA DE NOÉ, Sabrina Bus, Il·l. Xavier Deneux, Editorial Baula (2011) –> Aquest llibre es tracta un cop més de la història de l’Arca de Noé, lluny d’assemblar-se al pop-up d’en Lluis Farré i la Mercè Canals amb aquest títol; aquest pop-up o conte desplegable de l’Arca de Noé, és un xic més senzill, amb il·lustracions potser menys elaborades, i pensat per a nens més petits. Tot i així, és una bonica versió d’aquesta famosíssima història.

 Comentaris

Deixa la teva opinió