Jugant a… EDUCO, NATURALLY FUN

21 Gener 2012
0

Avui us porto una marca de joguines que es diu Educo, sota el lema Naturally fun (Naturalment divertit) és com es coneix aquesta marca, i és que hi ha un altre que es diu Educo, que és Holandesa i diferent a aquesta que us porto avui. Educo, naturally fun va néixer a Edmonton, Alberta, l’any 1984, i actualment està dins de Hape, una gran companyia de joguines de fusta que s’ha fet amb aquesta i altres marques. Cal destacar però, que Educo continua tenint els seus propis productes i les seves característiques pròpies.

Es caracteritzen per ser joguines de qualitat, que es dediquen a l’educació, ensenyar i fer créixer als nadons i als més petits de la casa. Es tracta de joguines amb un acurat disseny, de qualitat, duradores i evidentment, de fusta.

Entre els seus productes podem trobar: trencaclosques i encaixos, cases de nines, elements per al joc simbòlic, cotxes, joguines per aprendre els primers conceptes matemàtiques (numèrics i geomètrics)… Us deixo amb una mostra dels productes que més m’han agradat i espero que a vosaltres també us semblin interessants.



Comentaris

Deixa la teva opinió