Explica'm… LOS CUENTOS DE LOS HERMANOS GRIMM

22 Gener 2012
0

LOS CUENTOS DE LOS HERMANOS GRIMM, Jacob i Wilhelm GRimm, Editora Noel Daniel, Editorial Taschen (2012) –> Aquesta que us porto avui és una novetat recent sortida del forn. Una vegada més un recull d’històries dels germans més famosos de la literatura infantil. És per això que entenc que us pregunteu, què té aquesta d’especial. Doncs, perquè no és un recopilatori normal, sinó que és un recopilatori editat per Taschen, una de les editorials més importants de llibres de Disseny i Fotografia d’arreu del món. I us preguntareu perquè ha decidit editar el seu primer llibre infantil, oi? Doncs és força senzill, perquè Taschen ha complert 30 anys, i en aquests 30 anys els seus seguidors s’han anat fent grans i han format les seves pròpies famílies. I aquestst fills també poden créixer amb Taschen amb aquesta nova línia editorial.

I perquè un recull de contes dels Germans Grimm? Perquè fa just 200 anys que es van publicar aquests contes per primera vegada, i ara aquest recull et vol portar un total de 27 dels contes més famosos i coneguts dels Germans Grimm, entre els quals podem trobar: la Blancaneus, la Ventafocs, Hansel i Gretel, La Bella Dorment, El Polzet, El llop i les Set Cabretes… Es tracta d’una nova traducció feta per aquesta publicació i que inclou il·lustracions clàssiques de Kay Nielsen, Arthur Rackham, Walter Crane… entre d’altres. Tot plegat combinat, amb unes noves imatges, en format silueta creades únicament per aquesta edició.

A l’inici de cada conte, podeu trobar breus textos introductoris, i al final del llibre, biografies dels il·lustradors.

És un llibre molt complert, un llibre per amants dels contes de fades, pels nens i pel públic en general que sàpiga apreciar una obra ben feta. Perquè aquest llibre és sens dubte una petita gran joia que espero que ben aviat passi a formar part de la meva col·lecció de reculls de contes.



Comentaris

Deixa la teva opinió