Explica'm… EL LIBRO DE LAS PRINCESAS

29 Gener 2012
0

EL LIBRO DE LAS PRINCESAS, Carmen Gil, Il·L. Sonia Sanz, Editorial Toromítico –> Ja fa forces mesos us vaig portar El libro de las hadas, i avui us porto el llibre de les princeses. Un llibre de poesia infantil que reucll petites històries i relats de princeses diferents. No us enganyeu, ja que no es tracta del típic conte nyonyo, i els prototips de princeses que ens porta la Carme Gil són molt diferents de les que estem acostumats a veure. Tot plegat, acompanyat de les il·lustracions de la Sonia Sanz, li donen un caire molt imaginatiu als textos i amb una personalitat molt característica, la d’una il·lustradora no gens habitual, i potser no gaire infantil, però amb un estil molt captivador.

Espero que us fascinin tan com a mi aquestes princeses i que us animeu a descobrir-les.Comentaris

Deixa la teva opinió