Els racons de… WATERSTONES

31 Gener 2012
0

Com ja sabreu, per Nadal vam estar a London, i tot i que vaig estar buscant una llibreria infantil, no en vaig trobar cap d’especialitzada. Tot i així vaig descobrir les Llibreries Waterstones, concretament la seva botiga més gran, la de Piccadilly Street, i en puc destacar que tenien una secció infantil i juvenil força complerta. De fet, va ser allà on em vaig comprar els meus “contes souvenir”, com ja acostuma a ser característic dels meus viatges.

Els llibres de lectura estan ordenats alfabèticament per autor. I els contes i àlbums il·lustrats estan dividits per: recomanacions, contes de fades, grans regals, poemes i refranys, aprenent a llegir de 5 a 8,  clàssics, novel·les gràfiques… La resta d’àlbums il·lustrats estan ordenats alfabèticament.

A part de tot plegat, tenen seccions especials pels seus grans il·lustradors i autors infantils, la secció del Grúfal, la de Beatrix Potter, els llibres de l’autora original de Winnie de Poh, la secció pel tren Thomas, i evidentment la destinada a l’osset Paddington.

La veritat és que m’hi vaig estar una bona estona tafanejant, mirant i remirant. Així que su animo a que si us acosteu a Londres i us agraden els llibres, entreu a fet un cop d’ull a la seva botiga central. Cal dir, també que tenen un munt de botigues de la marca escampades per la resta de la ciutat.

Us deixo amb l’adreça de la botiga principal i els horaris.

WATERSTONES PICCADILLY

203-206 Piccadilly street

Horaris

De dilluns a dissabte de 9 a 22h

Diumenge d’11:30 a 18hComentaris

Deixa la teva opinió