Inventant contes… UN DE BRUIXES I MAGS

9 Febrer 2012
0

Avui enceto una nova secció, una secció que no sé ben bé com avançarà ni cap a on. M’agrada moltíssim explicar contes, ho sabeu, però a vegades no tenim el temps que voldríem per explicar-ne. Tantes feines cada dia, fan pràcticament impossible trobar un moment per explicar qualsevol història.

Però he decidit començar l’any amb una energia diferent, més optimisme i més ganes d’explicar històries. I així m’he decidit que cada setmana o quan pugui o tingui temps, inventaré una nova història per explicar als meus nens.

L’altre dia, vaig preguntar als meus nens si volien que els expliques un conte, i em van dir que volien un conte amb una bruixa i un mag.

Doncs bé, us l’explico:

“Hi havia una vegada una bruixa que vivia en un castell temible i misteriós, molt fosc, lleig i tenebrós, feia moltíssima por. Un dia, un nen que passejava pel bosc es va mig perdre i va arribar als jardins del castell de la bruixa perquè tenia unes boniques flors i les volia collir.

La bruixa en descobrir l’intrús, va agafar la seva escombra voladora, va sortir volant per la finestra i es va plantar davant del nen en menys de 5 segons. El nen estava molt espantat i la bruixa sense deixar que li dongués cap explicació el va transformar en… una rata (em va dir un dels meus nens, doncs això una rata).

El va tancar en una gàbia i se’l va endur cap al seu castell.

A l’altre banda del reialme hi havia el castell dels Reis d’aquelles contrades, uns Reis que estaven molt preocupats i és que el seu estimat fill havia sortit a passejar pel bosc i no n’havia tornat. Desesperats, van decidir demanar ajuda al mag de palau, el mag més savi del món. El mag tenia una bola de cristall que li peremtia veure el passat, i és així com estaven disposats a descobrir el que havia passat. Van veure-ho a la seva bola i es van preocupar moltíssim. I és que era una bruixa temible, una bruixa que ni tan sols el propi mag podia vèncer.

Els Reis es van decidir a trobar un cavaller prou valent com perquè anés a rescatar al seu fill al castell de la bruixa. Van arribar cavallers de totes les contrades, però tots quan acabaven descobrint el gran poder de la bruixa, fugien cames ajudeu-me. Però vet aquí, un bon dia, quan els Reis havien perdut tota esperança, va aparèixer damunt del seu cavall blanc una jove cavallera de cabells daurats com el sol. Va agafar el seu escut, la llança, l’espasa i el cavall i decidida va marxar cap al castell de la bruixa.

S’hi va enfrontar, en una lluita aferrissada, una lluita en la que va vèncer la cavallera i que va obligar a la bruixa a fugir per sempre més. La cavallera va agafar el príncep convertit en rata i el va portar davant dle mag. Aquest el va tornar a transformar en nen, i es va poder reunir amb els seus pares, amb els que va viure feliç per sempre més.

A la cavallera li van fer una estàtua al mig del poble i va marxar agraïda i a la recerca de més aventures.

I conte contat, ja s’ha acabat”Comentaris

Deixa la teva opinió