El Trompeta recomana… CONTES JAPONESOS

24 Febrer 2012
0

Avui us porto dos contes de l’Annelore Parot protagonitzats per les seves boniques nenes japoneses. Contes molt macos i amb il·lustracions molt boniques i dolces, que et serveixen per descobrir el món, la cultura i les tradicions del Japó. Voleu veure aquests dos nous contes?

AOKI, Annelore Parot, Edicions Baula (2011) –> L’Aoki ens porta a conèixer el seu japó natal, el més tradicional amb jardins japonesos, quimonos, i també el més modern: gratacels, els frenètic ritme de les grans ciutats, el metro… Tot plegat amb les sempre especials i detallades il·lustracions de l’Annelore.

AMIGUES KOKESHI, Annelore Parot, Edicions Baula (2011) –> Aquest és un conte que no podríem definir com a tal, més aviat, en podríem dir que es tracta d’un àlbum, un àlbum de l’amistat, en el que hi podem enganxar records, confiar secrets, i divertir-nos amb les activitats que ens proposa. Un àlbum d’activitats ambienta en aquesta estètica japonesa tan dolça i divertida que ha aconseguit l’Annelore i que és que realment fa especial a aquest conte.Comentaris

Deixa la teva opinió