Els racons de… HARRODS, TOY KINGDOM

11 Març 2012
0

Si hi ha un centre comercial de visita obligada a Londres, aquest és sens dubte Harrods. Mundialment conegut és com una espècie de Corte Inglès molt més gran, i amb més glamour. Però bé, aquest article no és per parlar-vos de Harrods, sinó de la seva planta dedicada als nens, la quarta. En ella podem trobar la secció Toy Kingdom que ocupa gairebé 3/4 de tota la planta sencera i que està destinada bàsicament al món de les joguines.

És una autèntica bogeria plena de peluixos i ninos, joguines de tota mena i de totes les marques que us pogueu imaginar. La part que m’agrada més és tota la dedicada als Teddy Bears i peluixos en general. Hi ha ossets de col·lecció, i fins i tot hi ha una reproducció del Globe Exhibition de Shakespeare ple de ninos i peluixos actuant-hi. Una autèntica bogeria en la que t’hi pots perdre una bona estona.

Us deixo amb algunes de les fotos que hi vaig poder fer, a veure què us semblen.Comentaris

Deixa la teva opinió