Jugant a… SYLVANIAN FAMILIES

17 Març 2012
0

Avui us porto unes joguines de les que em vaig enamorar a Londres, de fet, ja les coneixia, però em va fascinar que allà, a les botigues de joguines les Sylvanian Families tenien una secció pròpia enorme, amb famílies que mai havia vist. Pels qui no els conegueu Sylvanian Families són una marca de joguines molt peculiars. Es tracta de famílies d’animals molt menudes, on cada figura no deu mesurar més de 10 cm i que porten els seus propis vestidets. És com tota una col·lecció gegant de cases de nines habitades per aquests simpàtics animalons. Bé, de fet amb els seus productes podríeu muntar una autèntica ciutat sencera: cases, botigues diferents, diferents mitjans de transport, serveix com escoles, hospitals… És una autèntica bogeria, un món fascinant del que si hi comences a formar part, no podràs parar de col·leccionar-los.

A part de tot això, la textura dels animalons és molt característica, i és que són durs, probablement de plàstic, però estan folrats d’una espècies de vellut suau que els fa fàcilment reconeixedores.

No us puc explicar gaire més, només que us deixo una “petita” mostra d’imatges, i és que n’he triat més de 130, però és que si visiteu la seva pàgina web veureu que n’hi ha moltíssimes famílies més.Comentaris

Deixa la teva opinió