La manualitat del Dia del Pare (un any més)

19 Març 2012
0

Avui és el Dia del Pare, i ja sabeu que no sóc gaire partidària d’aquest tipus de festa d’interès purament comercial, però a l’escola hem de preparar una manualitat pel dia del pare, i cada any la vaig canviant, i aquest any crec que els meus nens i jo hem acabat fent-ne una de molt bonica, o si més no, molt colorista!

Es tracta d’un portallapis fet amb una base de fusta i dos rotllos de paper de WC. Un d’ells sencer i l’altre trient-ne un quart que servirà després per a posar-hi la goma d’esborrar. Els rotllos van folrats amb cintes de colors de paper xarol enganxades horitzontalment pels mateixos nens. El resultat acaben sent 25 portallapis totalment diferents i combinats amb els colors que més agraden als nens.

Us deixo amb una foto que en vaig fer d’uns quants perquè em digueu si us agraden. Jo crec que als pares també els agradaran moltíssim!Comentaris

Deixa la teva opinió