Explica'm… LA LLEGENDA DEL REI ARTUR I ELS SEUS CAVALLERS

25 Març 2012
0

LA LLEGENDA DEL REI ARTUR I ELS SEUS CAVALLERS, Antoni Dalmases, Il·l. Pere Ginard, Editorial Combel, Col·l. L’hora dels clàssics (2012) –> Aquesta edició és la primera reescriptura complerta d’aquest gran clàssic en català. Es tracta d’una adaptació provinent de les diverses fonts literàries que recullen aquesta llegenda universal. En aquest cas, l’autor ha traslladat l’èpica medieval amb un llenguatge planer i comprensible pels nens i joves d’avui dia.

Un llibre perfectament editat per Combel, i il·lustrat per Pere Girard, recreant a la perfecció els personatges de l’època i l’ambientació adequada.

És un bonic i gran homenatge per a una llegenda internacional, de gran popularitat i una història fascinant per a tots aquells enamorats de les històries medievals, de cavallers, donzelles, castells… És com un conte de fades, però amb extens, un conte d’aquells que tan m’agraden a mi.Comentaris

Deixa la teva opinió