L'Ou de Pasqua, un petit homenatge a Tintín

29 Març 2012
0

Avui us porto la manualitat que he fet aquest any amb l’Ou de Pasqua. A la meva escola, els nens cada any han de portar un ou buit, i nosaltres l’hem de decorar, guarnir o fer que formi part d’algun animalet, objecte o persona. Aquest any, vaig decidir retre un petit homenatge al coet de Tintín. Iconogràficament aquest coet vermell amb quadrats blancs és una imatge que sempre m’ha agradat moltíssim, i aquest any he decidit que cada nen s’emportés a casa el seu propi coet. És força senzill, un rollo de paper de Wc folrat amb paper xarol vermell, les tres potes del coet estan fetes de cartolina punxades pels nens, i els quadrats blancs són gomets d’aquesta mida. A la part de dalt només cal enganxar-hi l’ou, i ja tenim el nostre coet.

Us deixo amb una imatge del coet del famós còmic, i una altra del resultat dels meus coets.Comentaris

Deixa la teva opinió