Fem la nostra pròpia Llegenda de Sant Jordi

22 Abril 2012
0

Avui, dia previ a Sant Jordi em fa molta il·lusió portar-vos el que he fet aquest any amb els meus nens per Sant Jordi. Es tracta de que cada nen ha fet la seva pròpia Llegenda de Sant Jordi.

Ha estat un treball força senzill, vaig escriure un text simpàtic de la Llegenda ressumit en quatre planes, i en cadascuna d’aquestes els nens han hagut de dibuixar un personatge o escena de la llegenda. En la primera, el castell, en la segona el Drac i la Princesa, en la tercera el Cavaller Sant Jordi damunt del seu cavall, i en la darrera la rosa. Jo els hi vaig fer algunes mostres a la pissarra per tal de que es fessin una idea de com ho podien dibuixar, i és que la seva primera resposta quan els hi vaig dir que havien de dibuixar el drac, va ser: “jo no en sé!”. Passada aquesta primera por inicial, els resultats van acabar sent molt divertit i originals.

Com a portada vaig decidir agafar cartolines grogues, escriure la Llegenda de Sant Jordi i el nom de cada nen i amb el pinzell fer quatre barres vermelles. La contraportada es tracta de les quatre barres centrades, fetes amb els dits de cada nen i pintura i l’any en que ens trobem. Una cinta ben bonica que uneix cada petita llegenda i el resultat és d’allò més vistós i original.

Ara us deixo amb algunes imatges de les portades i de les planes interiors, perquè veieu el petit imaginari dels meus nens.



Comentaris

Deixa la teva opinió