El Trompeta a la 5a Trobada d'Il·lustradors de Gràcia

24 Abril 2012
0

Després d’un intens dia de Sant Jordi replet de contes, llibres, roses i moltíssima gent, recuperem la normalitat i avui us portaré algunes de les imatges que vaig poder fer de l’ambient que hi havia a la Trobada d’il·lustradors celebrada a Gràcia ahir. Entre els il·lustradors que estaven signant hi era Emilio Urberuaga, Comotto, Arianne Faber, Mikel Valverde entre d’altres.

Hi havia una gentada terrible i l’èxit de convocatòria sens dubte va ser rotund, un munt de nens esperant que els hi il·lustressin els seus contes i pares molt animats intentant descobrir quina és la cua de l’il·lustrador del conte que acabaven de comprar, i és que no ens enganyem, les cares dels il·lustradors sovint no són gaire reconegudes per al públic en general.

Ara sí, us deixo amb les imatges.Comentaris

Deixa la teva opinió