El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ ELS SONS DELS ANIMALS

11 Maig 2012
0

Avui us porto una col·lecció per a nadons i nens molt petits, i és que ja sabeu que de tant en tant m’encanta portar-vos contes pels més menuts de la casa, i és que els contes per a nadons també poden ser bonics i especials i poden ensenyar als infants un munt de coses. Aquesta vegada us porto una col·lecció de contes formada de moment per dos títols que amb unes boniques il·lustracions, sons en cada plana i textures diferents et permeten conèixer, escoltar i tocar diferents tipus d’animals.

L’il·lustrador d’aquesta col·lecció és Emily Bolam que té un estil dolç, simpàtic, colorista i perfecte per contes com aquests.

Són contes força quadrats de pàgines de cartró, totes dures, curts però molt ben acabats, els dos títols de la col·lecció ens porten per una banda els animals de la granja, i per altra els de la jungla. Han estat editats per Caterpillar Books, que en són els autors originals, i l’editorial Combel ha estat qui els ha portat a les nostres contrades traduint-los i reeditant-los en català.

ELS SONS DE LA GRANJA, Trad. Georgina Mercader, Il·l. Emily Bolam, Editorial Combel (2012)

ELS CRITS DE LA JUNGLA, Trad. Georgina Mercader, Il·l. Emily Bolam, Editorial Combel (2012)



Comentaris

Deixa la teva opinió