Jugant a… NOUKIE'S

12 Maig 2012
0

Noukie’s és una marca de productes de puericultura francesa que té al seu catàleg: roba per a nens, pijames, mobiliari, cotxets, bressols, cadiretes de cotxe i evidentment joguines. Jo ja sabeu que em centraré especialment en les joguines, joguines toves: com peluixos, ninos d’activitats, sonalls, mòbils, balancins…

Les col·leccions que tenen estan dividides per personatges, així per exemple tenim la col·lecció de:

– Victoria & Lucie

– Victor & Lucien

– Paquito & Lolita

– Arthur & Merlin

– Kali, Nina & Kenza

– Oscar & Léon

– Oscarine & Léontine

– Paco

– Lola

– Nouky

El que menys m’ha agradat potser d’aquestes col·leccions és que hi ha algunes que estan clarament marcades per a nens i altres per a nens. Les blaves de nens, les roses de nena, i això segons el meu punt d’entendre-ho pot condicionar als infants en l’elecció del seu peluix o la seva joguina. També com a curiositat us volia comentar que en Paco, que és un ase, la Lola que és una vaqueta i en Nouky que és un osset han fet el salt a la petita pantalla i protagonitzen una sèrie d’animació força infantil i un xic nyonya però que pot agradar als més menuts de la casa.

Si deixem de banda tot això que us he explicat més negatiu, us puc dir que Noukie’s és una excel·lent marca, que ofereix bons productes i de qualitat i que té personatges realment dolços i entranyables per als més petits.

Ara per a que us feu una idea, us deixo amb una mostra d’alguns dels seus productes. Espero que us agradin!



Comentaris

Deixa la teva opinió