El Trompeta vist per… CÉSAR SAMANIEGO

17 Maig 2012
0

Un nou Trompeta passa a engreixar la meva llarga col·lecció de Trompetes, i és que és un veritable plaer que tant bons il·lustradors hagin pensat una estoneta en mi per regalar-me el seu Elefant Trompeta.

Avui us porto un Trompeta que m’ha enviat el César Samaniego i que forma part d’un dels seus dissenys per a la roba que fan per a nens i nadons ell i la seva dona, doncs un dels estampats que hi surt és aquest, un autèntic Elefant Trompeta.

Us el deixo, a veure si us agrada, a mi m’encanta. Per cert, la seva roba la podeu trobar a les paradetes exteriors (29-30) del Mercat de Travessera de Gràcia, i jo també les vaig veure al Olokuti de Gràcia. Són dissenys preciosos. Ara sí, us deixo el meu nou Trompeta.Comentaris

Deixa la teva opinió