El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ CANTEM (2)

18 Maig 2012
0

De nou us porto una col·lecció que ja us vaig portar fa uns mesos, es tracta de la col·lecció Cantem editada per Baula. Una col·lecció que ha publicat tres nous títols basats una vegada més en que la música és el llengutage universal dels sentiments. Tres contes que permetran als més menuts anar llegint les lletres i escoltant les cançons amb el CD que acompanya cada conte. Aquesta vegada els nous títols estan relacionats amb l’e`poca de l’any en que ens trobem, i en un segon volum de cançons infantils.

Els dos primers títols que us porto avui estan il·lustrats per la Mercè Arànega, en canvi el darrer està il·lustrat per la Montse Ginesta, ambdues, dos bones il·lustradores del nostre país i velles conegudes del Trompeta.

Espero que us agradin els nous títols publicats d’aquesta col·lecció.

CANÇONS TRADICIONALS INFANTILS 2, Noè Rivas, Il·l. Mercè Arànega, Editorial Baula (2012) –> En aquest nou volum de cançons tradicionals podem trobar cançons tan típiques i famoses com: El Gegant del Pi, La pastoreta, Cargol treu banya, Una plata d’enciam, Peu polidor, Peix Peixet, La lluna la pruna, L’Arc de Sant Martí i Quan el Pare no té pa.

CANÇONS DE PRIMAVERA, Noè Rivas, Il·l. Mercè Arànega, Editorial Baula (2012) –> En aquest recull podem trobar tota una sèrie de cançons sobre la primavera. Com a dada interessant d’aquest i de la resta de volums de la col·lecció, és que al final de cada conte podeu trobar un petit apartat on explica l’orígen i procedència de cadascuna de les cançons que surt en el recull.

CANÇONS D’ESTIU,Noè Rivas, Il·l. Montse Ginesta, Editorial Baula (2012) –> Aquest recull de cançons d’estiu convida als infats i als adults que els vulguin acompanyar a viure l’estiu amb intensitat farcint-lo de música i cançons. Cançons sobre Festes Majors, jocs populars a l’aire lliure, cançons sobre fruites de l’època o fins i tot una cançó dedicada a l’insecte més pesat i enganxós de l’estiu. En aquest cas hi ha cançons creades única i exclusivament per aquest recull.



Comentaris

Deixa la teva opinió