El Trompeta recomana… CONTES PER A NADONS (II)

25 Maig 2012
0

Avui us porto alguns contes pensats per a nadons, contes de roba tots ells, amb poques pàgines i pensats especialment per als nens més petits de la casa. Aquells contes tan tovets, amb dibuixos senzills, colors vistosos i que tan agraden als nens menuts. Els voleu conèixer i descobrir?

LA MEVA PRIMERA BIBLIOTECA DE BRESSOL, Editorial Imaginarium –> El que us porto amb aquests títol no és un únic conte, de fet en són tres. Es tracta d’un format molt bonic i original de protector de bressol, que per una banda és un simple protector amb un simpàtic dibuix d’un tren i per l’altre és un protector de bressol amb tres butxaques per a tres contes de roba diferents. I és que els infants a l’inici de la seva vida descobreixen el món que els envolta des del seu bressol. Des d’allà investiguen i descobreixen tot el que tenen el seu voltant, i quina és millor manera de fer-ho que a través dels contes? És sens dubte un cop més, una proposta interessant, diferent i divertida pensada per Imaginarium.

ESTIC MOLT CONTENT!, K’s Kids Production, Trad. Combel Editorial, Il·l. K’s Kids Production, Editorial Combel (2012) –> És un llibre de roba que permet treballar les emocions amb els més petits. Un conte pensat per a nadons a partir d’un any que ajudarà a començar a expressar emocions a través de les imatges del conte. A través del conte i del joc podrem iniciar als més menuts en la descoberta dels propis sentiments, tot i que evidentment en un inici no comprenguin perquè estan tristos, contents o enfadats.

LA MARE I JO, K’s Kids Production, Trad. Combel Editorial, Il·l. K’s Kids Production, Editorial Combel (2012) –> Aquest és un senzill conte de roba que ens permet descobrir i conèixer el primer vincle afectiu que l’infant crea quan neix, el vincle amb la seva mare. Un conte que ens permetrà conèixer i descobrir diferents parelles de mares i fills. Així coneixerem la gossa i els cadells, la gata i el seu gatet, l’ovella i el xai, la gallina i el pollet. Relacions afectuoses que els permetran veure i entendre que totes les mares del món estimen als seus fills.Comentaris

Deixa la teva opinió