Els racons de… EL MÓN D'EN DADÀ

29 Maig 2012
0

El Món d’en Dadà és una tenda relativament nova oberta a Barcelona, al carrer Petritxol número 6 de decoració infantil. Una botiga que obre les portes força recentment per oferir a les habitacions dels infants un món ple de fantasia i imaginació. Una tenda feta amb un bon gust excel·lent, repleta de racons bonics, una decoració molt ben pensada i objectes que val la pena comprar o com a mínim, fer-hi un cop d’ull.

La imatge de la tenda va acompanyada amb els dibuixos que hi ha a les parets on apareix en Dadà, un petit i simpàtic Koala, un Koala pensat per la il·lustradora Lydia Tudela.

Perquè fa als productes que hi podem tronbar, no es tracta única i exclussivament de mobiliari infantil, els seus objectes els podem dividir en diferents grups:

La meva arribada al món: la primera robeta per al nadó, bosses de pre-mamà, porta xumets i biberons, roba fins als 6 mesos…

De passeig: bosses per als cotxets, sonalls i tota mena de complements i joguines per a portar en el cotxet, gorres per al sol, sacs per als cotxets…

A menjar: coberts i plats per a nens, biberons, xumets amb dissenys originals, pitets…

A jugar: tota mena de joguines de fusta, mantes d’activitats…

L’hora del bany: tovalloles, barnussos, capes de banys, ninos de goma per la banyera, cremes, esponges, gels, sabons per a nens…

A dormir: llums, mòbils musicals, tota mena de roba de llit (sacs, fundes nòrdiques, llençols, protectors de matalàs…), pijames, i contes.

Tot plegat, un conjunt de productes ben escollits, de les millors marques i pensats per a la primera infància del teu nadó.

 

 Comentaris

Deixa la teva opinió