Exposició… "EL MEU LLIBRE DE CAPÇALERA"

19 Juny 2012
0

Avui us porto una exposició molt especial, es tracta d’una exposició d’il·lustracions de petit format organitzada er Ignasi Blanch on ha reunit més de 30 joves il·lustradors d’Espanya i Medellín per presentar la seva particular mirada entorn els seus llibres preferits, com els veuen ells, com els interpreten.

Aquesta exposició s’inaugurarà d’aquí un parell de dies, el proper dijous 21 de Juny a les 19:30h a la Lllibreria Abracadabra Llibres (C/General Álvarez de Castro 5, Barcelona), i la podreu visitar fins a finals de Setembre.

Una exposició que de ben segur està fantàsticament dirigida per Ignasi Blanch, un il·lustrador que sempre té idees innovadores, que sempre procura ajudar a joves il·lustradors a donar a conèixer la seva obra amb exposicions originals. Un il·lustrador especial que va més enllà de la seva feina, i que té passió per ajudar a tots aquells que volen intentar fer-se un lloc en el complicat món de la il·lustració i que tenen talent.

A veure si m’hi puc acostar, de ben segur que sí, i que com sempre quan s’uneix Abracadabra Llibres i l’Ignasi, serà un plaer.



Comentaris

Deixa la teva opinió