Explica'm… INVENTARIO ILUSTRADO DE ANIMALES

24 Juny 2012
0

INVENTARIO ILUSTRADO DE ANIMALES, Virginie Aladjidi, Il·l. Emmanuelle Tchoukriel, Trad. Pedro A. Almeida, Editorial Factoría K de Libros –> Avui us porto una espècie d’enciclopèdia d’animals per a nens, tot un recull de múltiples espècies, algunes en perill d’extinció, altres no… totes elles, però fantàsticament recollides en aquest inventari, amb unes il·lustracions detallistes, realistes i excel·lents.

El llibre recull un centenar d’exemplars d’animals diferents: vertebrats, invertebrats, amfibis, aus, peixos, rèptils… De cadascú d’ells s’indica el nom comú i el científic, i s’afegeix una descripció que acompanya unes il·lustracions coloristes, naturalistes i pintades amb aquarel·la. Són unes il·lustracions precioses que fan d’aquest gran recull d’animals, un llibre realment fantàstic per a tots aquells nens que els fascina el món dels animals d’arreu del món.

Un recull d’animals molt interessant que m’encantaria que li donessiu una oportunitat.Comentaris

Deixa la teva opinió