Els racons de… LA PETITA

26 Juny 2012
0

Avui us porto un nou racó, un racó molt important pel Trompeta. Es tracta de la quarta llibreria especialitzada en literatura infantil de tota Barcelona. Sí n’hi ha poques però són de qualitat, després d’Al·lots, Casa Anita i Abracadabra Llibres (i degut al tancament de La peixera de Sarià), LA PETITA és la quarta. Establerta al barri de Poblenou, és un negoci obert amb moltes esperances i il·lusions de cara al futur que vol acostar bona literatura infantil al més menuts, vol portar productes de qualitat, i ho vol fer amb coherència i criteri. I si les coses es fan així, de ben segur que els anirà molt bé a aquesta parella de propietaris que es van allunyar del món de la premsa gastronòmica per apostar per un projecte propi i en comú: crear una llibreria especialitzada.

És un espai petit i acollidor, que es troba en una zona comercial i tranquil·la del barri del Poble Nou, en un carrer semipeatonal just al costat del mercat. Una zona de ben segur molt transitada pels veïns i que respira aquella pau i aquella sensació de barri que només es pot trobar en algunes zones del pla de Barcelona.

Pel que fa a la llibreria, hi ha un fons editorial triat amb molta cura, i ben distribuït. Podem trobar àlbum il·lustrat en llengües estrangeres i també algunes joguines ecològiques i curioses d’aquelles que tan li agraden a l’Elefant Trompeta.

Els contes estan dividits per edats, i també per temàtiques, i hi ha una part de recomanacions. I una curiositat de les estanteries, és que a la part de dalt hi ha un tros de pissarra que fa que no els calguin anar canviant els cartells si decideixen canviar l’organització del seu fons editorial, només en esborrar el que hi ha escrit a guix, que determina el que hi ha en aquella estanteria, n’hi ha prou. Això li dóna més funcionalitat i dinamisme a l’espai, i la possibilitat de decidir-se per una altra distribució més endavant en cas de no funcionar l’actual.

En definitiva, un projecte molt engrescador, uns propietaris molts amables i moltes ganes de tenir una altra llibreria infantil ben a prop.

Us animo a tots els apassionats pel món de la literatura infantil, tots els papes amb nens menuts i al públic en general que us hi acosteu. No us decepcionarà!

La Petita

C/ Marià Aguiló, 115

telf: 93 188 24 56

info@lapetita.com

Us deixo amb les fotografies que he pogut fer.Comentaris

Deixa la teva opinió