Jugant a… LA MARELLE ÉDITIONS

30 Juny 2012
0

La Marelle Éditions és una marca de productes de papereria i de complements francesa. I us preguntareu, quin interès té el Trompeta en els productes de papereria? Doncs bé, resulta que es tracta de productes amb uns acabats molt bonics i uns dissenys i il·lustradors espectaculars. I és això el que els fa especials, les il·lustracions de les seves capses de llapis,  o dels plats i gots per a nens, de les seves capses per a l’esmorzar, de les seves arrecades o penjolls… Però amb el que sens dubte em quedo i m’ha agradat més, de fet és amb el que vaig descobrir aquesta marca, és amb els seus trencaclosques. Uns trencavclosques preciosos, amb unes il·lustracions sorprenents i pensats per a diferents edats. I és que les il·lustracions més infantils i els trencaclosques amb menys peces estan pensats per a nens de 3 anyets, i els més difícils i amb il·lustracions més complexes per a nens més grans.

Us deixo una petita mostra dels seus productes, sobretot dels seus contes, tot i que us adverteixo que en la seva web tenen molts més productes, tot i que resulta un xic caòtica.Comentaris

Deixa la teva opinió