Els racons de… THE GRASSHOPPER

15 Juliol 2012
0

Si hi ha una jogueteria i llibreria infantil a Brussel·les encantadora, aquesta és sens dubte The Grasshopper (El Saltamartí). És una botiga de dues plantes, atapeïda i farcida de joguines, jocs i contes per a infants. Joguines de les millors marques europees, sempre de fusta, o tela, sempre educatives. Jocs de taula divertits i originals, i contes, un munt de contes en francès i neerlandès: els dos principals idiomes de la ciutat. És impossible que si aneu a visitar la capital Belga, no descobriu aquesta botiga que està situada a ple rovell de l’ou.

És d’aquelles botigues en la que t’hi pots perdre estones i estones, descobrint un i un altre racó, mirant, gaudint… Si a tot plegat hi sumes que t’atenen amb una gran amabilitat, que és un espai molt acollidor i una botiga de referència per als més menuts en tota la ciutat, tenim com a resultat un lloc entrenyable, bonic i un fantàstic racó del Trompeta.

A més, hi ha una altra botiga Grasshopper a Bèlgica, la que es troba a Leuven, però evidentment la més important i la principal és la que us he explicat avui. Una botiga que va ser fundada l’any 1993 i que compta amb gairebé 20 anys d’experiència, en stock tenen més de 4000 productes, una autèntica bestiesa que fa que t’enamoris d’aquest lloc només veient-ne el seu aparador.

Ara ja us deixo amb la seva adreça exacte, horaris i totes les fotografies que hi vaig poder fer.

The Grasshopper

Grasmarkt/Marché aux Herbes 39-43 (just a la cantonada de la Grand Place)

Obert cada dia de 10 a 19h



Comentaris

Deixa la teva opinió