El Trompeta vist per… VANINA STARKOFF

19 Juliol 2012
0

Després de més d’un any d’haver fet una entrevista a la Vanina, ella em va garantir que m’enviaria un Trompeta, i jo amb el pas del temps havia comprès que el més probable era que se n’hagués oblidat. I la veritat que amb lo enfeinats que normalment van els il·lustradors no m’importava i de fet, comprenia perfectament que se n’hagués descuidat. Però quina va ser la meva sorpresa quan fa tres o quatre dies revisant els correus electrònics, vaig rebre un correu de la Vanina amb un assumpte ben clar: Elefant Trompeta!!!

I jo més contenta que un gínjol obro el correu i trobo un nou Trompeta per la col·lecció: magnífic, sorprenent, diferent i original. I és per tot plegat que avui us porto aquest nou Trompeta. Espero que us agradi molt, i a la Vanina MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!Comentaris

Deixa la teva opinió