El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ EL MEU PRIMER LLIBRE DE SONS

20 Juliol 2012
0

Avui us porto una col·lecció que vaig descobrir a casa del meu nebodet, i em va agradar moltíssim, es tracta d’una col·lecció de contes per a nens molt menuts que treballen el vocabulari. El format és ben senzill, es tracta de contes de planes dures, de cartró, de format quadrat, sis planes i a cada plana: un dibuix, una paraula i un so. Per tant, com haureu pogut deduir es tracta de contes sonors.

Cada conte té sis planes, sis dibuixos, sis sons per descobrir. Els temes són ben bonics i senzills: els animals, els ocells, la granja, la selva, les joguines, la natura… Contes senzills, bonics, divertits i excel·lentment il·lustrats per Marion Billet.

Els voleu descobrir, crec que us agradaran. Són contes senzills, per a nens molt menuts i molt coloristes.

ELS ANIMALS, Marion Billet, Editorial EStrella Polar (2011) –> Voleu conèixer quin soroll fa el canari? I el gosset? I el conill? Doncs és ben senzill en aquest conte trobareu aquests tres, i tres més.

ELS OCELLS, Marion Billet, Editorial EStrella Polar (2011) –> I aquest és el títol de la col·lecció que té el meu nebot, i em va agradar especialment perquè dóna a conèixer sis ocells que no són potser els més típics, i ho fa a través dels seus sons.

LA GRANJA, Marion Billet, Editorial EStrella Polar (2010) –>Com fa la vaca, el gall, l’ànec, el porquet, l’ovella o el cavall? Amb aquest conte els podreu escoltar.

LA JUNGLA, Marion Billet, Editorial EStrella Polar (2010) –> Amb aquest títol podràs escoltar com fa el lleó, l’hipopòtam, el mico, l’elefant, el panda i el lloro. Semblarà que estiguis a la selva.

LA NATURA, Marion Billet, Editorial EStrella Polar (2010) –>A la natura hi ha una gran quantitat de sons, sons que ens envolten i que tots ells formen com una espècie de gran orquestra. Amb aquest conte podreu descobrir el sons de la pluja, com sona un riu, el so de les granotes al costat del riu…

LES JOGUINES, Marion Billet, Editorial EStrella Polar (2010) –>Les joguines són objectes molt preuats per als més menuts, els hi encanta jugar amb ells, inventar mil històries, i amb aquest llibre aprendrem també quin soroll fan: com fa el nino? I quin és el soroll de la sirena del camió de bombers? Com sona el telèfon? Tot plegat ho podreu descobrir.

 

I aquest és el títol de la col·lecció que té el meu nebot, i em va agradar especialment perquè dóna a conèixer sis ocells que no són potser els més típics, i ho fa a través dels seus sons



Comentaris

Deixa la teva opinió