Jugant a… EBULOBO

21 Juliol 2012
0

La marca de joguines que us porto avui em fa especial il·lusió, i és que es tracta d’Ebulobo, una marca francesa, concretament de París creada l’any 1994 per dos dissenyadors que es van decidir a fer joguines, creant així la seva pròpia empresa.

Els seus productes es caracteritzen per ser de roba o de fusta, molt divertits, coloristes, suaus i fantàstics: mantes de jocs, caminadors, ninots d’activitats, doudous, contes, encaixos… Tot plegat es divideix en tres col·leccions, que són totes les que té la companyia, cada col·lecció té uns protagonistes ben diferents, us en faig cinc cèntims:

T’es fou LOULOUP –> Aquesta col·lecció és per mi i segons el meu criteri, la millor de tota la marca. És una col·lecció de joguines de tota mena basada en el llop de la Caputxeta Vermella com a gran protagonista. També tenim joguines de la pròpia Caputxeta, però a mi m’han encantat tot el relacionat amb el llop. Hi ha una joguina que li pots obrir la panxa al llop i treure-hi la Caputxeta, els 3 Porquets, una gallina, un cassó… que és simplement genial.

WOODOURS –> Aquesta col·lecció va d’ossos, un ós fort com un roure i el seu fill, una col·lecció també fantàstica i divertida.

PEACE & LOVE, la happy farm –> una col·lecció d’animals de granja amb estampats d’allò més hippies i setenteros, els protagonistes: una vaca, un gosset, un conill, una cabreta i una gallina. Una col·lecció també molt divertida.

Ara sense més, us deixo amb moltes imatges de les seves joguines, unes joguines que creieu-me, són molt especials!



Comentaris

Deixa la teva opinió