QUENTIN GRÉBAN

22 Juliol 2012
0

Quentin Gréban va néixer l’any 1977 a Brussel·les on encara viu avui dia. És conegut per la seva feina com a il·lustrador i ha publicat a molts països europeus en aquest àmbit. El seu estil és dolç, tendre, suau, càlid en certa manera. Les seves il·lustracions són dolces i agradables i amb elles tens certa sensació de pau i tranquil·litat.

El vaig descobrir amb un dels seus conte Melli, que crec que es va traduir com a Miel, i em va encantar el seu estil i com havia estat capaç de reproduir el món de les abelles. Des d’aleshores que vaig perdre una mica la seva pista, fins que em vaig decidir a viatjar a Bèlgica aquest estiu i a buscar il·lustradors d’allà que m’agradessin. Va ser sens dubte, una bona manera de redescobrir-lo.Comentaris

Deixa la teva opinió