Els racons de… TROPISMES JEUNESSE

23 Juliol 2012
0

Una de les llibreries de Brussel·les més importants és sens dubte Tropismes, una llibreria general que està ubicada a les Galeries Saint Hubert, al igual que ho està la seva llibreria especialitzada en infantil Tropismes Jeunesse.

Una llibreria que és més aviat estreta, coquetona i atapeïda, amb dues plantes però en forma de tub, amb moltíssim material. Però amb una curiositat i és que tot el que tenen està en francès, la llengua principal a Brussel·les, però no la llengua més parlada del país. Tot i això, el material és realment molt interessant, tenen un munt d’àlbums il·lustrats de bona qualitat. Classificats per edats, i per temàtiques, a més amb una part per als llibres de lectura i una altra per la nena bonica de la ciutat: els còmics.

En definitiva, una llibreria a la que val molt la pena anar, i comptant que es l’única exclusivament especialitzada en infantil com a llibreria que he trobat, doncs encara val més la pena.

Us deixo l’adreça exacta per si alguna vegada voleu anar a Brussel·les i busqueu una llibreria infantil, hi aneu a fer un cop d’ull.

TROPISMES JEUNESSE

Dins les Galeries Saint Hubert, a la Galerie Du Roi  4

Horaris

Diumenge: 13.30 – 18.30 hores

Dilluns: 13.00 – 18.30 hores

De dimarts a dijous: 10.00 – 18.30 hores

Divendres: 10.00 – 19.30 hores

Dissabte: 10.30 – 19.00 horesComentaris

Deixa la teva opinió