CHANTAL PETEN

24 Juliol 2012
0

Chantal Peten és una altra il·lustradora belga, i és que tot i que la secció es digui il·lustradors del món, sembla que només us sàpiga portar il·lustradors belgues, tot i que en realitat no és així, el que passa és que per les vacances d’aquest any era el que tenia més fresc. Aquesta il·lustradora però no la vaig descobrir pas a Bèlgica ni en motiu de les vacances, la vaig descobrir a Gràcia, més concretament a Casa Anita, lloc en el que m’hi podeu trobar mirant i remirant contes en més d’una ocasió. La pobre Oblit en deu estar ben tipa de que hi vagi a remenar i al final mai (o gairebé mai) compri res…

Però en fi, una tarda d’aquestes en que vaig acostar-me a la llibreria vaig veure dos títols d’una mateixa col·lecció, es tractava de dos ossets que es feien amics, i em van semblar unes il·lustracions tan tendres i dolces que no vaig poder evitar fer-hi un cop d’ull.

Una il·lustradora que va estudiar Belles Arts al seu país i que avui dia publica contes que han creuat un fronteres. Com ja us he comentat, a les nostres contrades han arribat unes boniques històries d’amistat, senzilles protagonitzades per dos ossets que aquí s’han traduït com a L’Osset i la Leontina.

Les seves il·lustracions són fetes amb línies molt primes, semblen pintades amb la senzillesa dels llapis de colors, colors clars,els seus fons són blancs, les persones dels seus dibuixos tenen les cares clares, pràcticament blanquinoses, i té un estil fàcilment reconeixible.

Estic pràcticament convençuda que us agradarà descobrir aquesta il·lustradora.Comentaris

Deixa la teva opinió