Els racons de… LE COMPTOIR

25 Juliol 2012
0

Le Comptoir és una botiga que vaig trobar a Brussel·les de casualitat, de fet no hi vaig poder entrar, però em va encantar el seu aparador. Es tractava d’una botiga de fusta, on hi podies trobar forces objectes de fusta, materials per a envernissar mobles, rehabilitar, polir, i entre tot plegat als aparadors, ocupant-ho tot, hi havia les joguines, joguines de fusta que estaven a la venta, evidentment. Tota mena de joguines de fusta, algunes més artesanals o clàssiques, altres de més modernes, però totes de fusta, que li donaven al lloc aquella essència tan especial.

No us en puc dir gaire coses més, simplement que em va agradar moltíssim, que us en vull deixar les imatges, però abans us en dic l’adreça exacte.

LE COMPTOIR

Rue Saint Ghislain cantonada amb Rue BlaesComentaris

Deixa la teva opinió