SEBASTIAAN VAN DONINCK

26 Juliol 2012
0

Aquest il·lustrador belga és sens dubte un il·lustrador curiós, es tracta de Sebastiaan Van Doninck. Il·lustracions divertides, desenfadades, sense línies i en la majoria de casos molt coloristes.

Un il·lustrador que vaig descobrir abans del meu viatge belga d’enguany i que em va agradar moltíssim fer-hi un cop d’ull. De la seva web i el seu bloc us porto unes quantes il·lustracions per a que us feu una idea del seu estil.

Però m’ha agradat moltíssim de la seva web la part de “About me” on normalment els il·lustradoprs expliquen una mica de la seva vida, la seva formació, les editorial per les que han treballat. En aquest cas en Sebastiaan ha fet quelcom molt més original, divideix l’apartat en dos textos: Me i Not me (el que sóc jo i el que no sóc), i t’explica per exemple que li agrada: l’olor d’un ordenador nou, la platja, ballar fins que surt el sol… I del que no li agrada o no el representa parla d’animació cutre per a nens, el surrealisme de Dalí o les platges de Benidorm. Un il·lustrador sense complexes i sense cap problema de dir les coses clares.  Un home sens dubte, curiós.Comentaris

Deixa la teva opinió