Jugant a… OFFLINE GAMES

28 Juliol 2012
0

Avui us porto unes joguines molt especials Offline Games, unes joguines creades per una agència de disseny amb un objectiu ben clar i senzill. La idea consisteix en recuperar les joguines amb les que els nostres pares, els nostres avis o fins i tot nosaltres mateixos jugàvem quan érem petits, allunyar en certa manera als infants del món digital i ensenyar-los a jugar d’una manera diferent.

Les joguines es tracten de joguines que com el seu nom indica tenen un cert toc retro o estan passades de moda i aquest és un intent més per recuperar-les. Es tracta de blocs de fusta, llanes i agules de fer mitja i corde per saltar a corda, de moment tres pacs diferents, tots ells en una bossa de roba per recollir-ho tot una vegada has acabat de jugar, i com ha resultat eines per desenvolupar la imaginació, la creativitat i el joc dels més menuts.

I és que qui no ha volgut aprendre a fer mitja veient a la seva àvia amb aquelles agulles tan llargues? O qui no ha saltat mai a corda al patí de l’escola? O quines mil i una fantasies hem arribat a inventar amb uns senzills blocs de fusta?

Senzillament unes joguines especials, amb un disseny molt atractiu i un objectiu ben clar: que jugar al que s’ha jugat tota la vida encara pot agradar als infants d’avui dia.Comentaris

Deixa la teva opinió