Els racons de… TINOK

31 Juliol 2012
0

Si hi ha una jogueteria de disseny i fashion per a nens a Brussel·les, aquesta és sens dubte Tinok. Tinok és una botiga que no només té joguines de disseny per a nens, sinó que també ofereix tota mena de productes per a l’infant: mobles, elements decoratius, bressols, cotxets…

Pel que fa a les joguines, podeu trobar de marques ben curioses i originals, i entre aquestes trobem: joguines exclusives, ride toys (caminadors, tricicles, cotxes per anar-hi damunt…), mòbils, joguines de bany, joguines de fusta, nines, joguines tovetes, joguines educatives i d’activitats…

Tot plegat està ubicat en una botiga molt gran a la Avinguda Louise, amb uns aparadors enormes, també molt ben pensats i dissenyats. Una botiga on tot el que hi ha està pensat per als nens i en la que val la pena entrar si ets modern, t’agrada el disseny i t’agradaria transmetre aquesta modernitat en els jocs i els espais del teu fill o filla. No és la clàssica jogueteria encantadora plena de joguines de fusta i atapeïda, de fet és un model de botiga força diferent de tota la resta de Bèlgica que us he portat fins ara.

Ara us deixo amb l’adreça, horaris i unes quantes fotografies.

TINOK

Avenue Louise 165

Horari

De dilluns a dissabte de 10:30 a 18:30hComentaris

Deixa la teva opinió