Els racons de… DE SPEELFONTEIN

2 Agost 2012
0

Deixem ja els racons que us he portat de Brussel·les per acostar-vos a una altra ciutat de Bèlgica: Gent. Gent és sens dubte una gran desconeguda, una ciutat preciosa en la que val la pena perdre-s’hi i que val la pena descobrir.

Però no estic aquí per parlar-vos pas de turisme, sinó per portar-vos un dels racons de Bèlgica que vaig trobar pel Trompeta, i la veritat que als cinc minuts de baixar del tren, ja em topava de nassos amb l’aparador de  De Speelfontein, una botiga especial, d’aquelles que saps que estan pensades només per a que els infants gaudeixin i trobin joguines de qualitat. Acollidora, menuda i tot ben amuntonat i apretadet, fan que aquest en certa manera sigui el seu especial encant.

Una botiga no només pensada per a nadons i nens petits, sinó que també es tenen en compte els nens grans, els nens de totes les edats o aquells que mai hem deixat de ser-ho. Les joguines que hi podem trobar són sempre resistents, fetes amb productes naturals i boniques, joguines que respecten al màxim la natura i que tenen com a principal objectiu no tallar les ales a la imaginació dels infants. Una gran filosofia que afortunadament comparteixen moltes de les jogueteries d’aquest fantàstic país.

Ara us especifico com sempre l’adreça, els horaris i us deixo amb algunes fotografies, per si us animeu a anar-hi.

DE SPEELFONTEIN

Koningin Astridlaan 169 (Gent)

Horaris

Dilluns i dimarts de 10 a 17h

De dimecres a dissabte de 10 a 18:30hComentaris

Deixa la teva opinió