Els racons de… POISSON D'AVRIL

6 Agost 2012
0

Avui us porto una altra bonica jogueteria de Gent, es tracta de Poisson D’avril, una jogueteria davant de la que vaig passar-hi forces vegades abans de poder-hi entrar, i és que entre els horaris tan diferents que fan a Europa i el fet de que cada dia canviava el seu horari, sempre veia el seu aparador i l’interior des de fora però mai hi podia entrar. Però per fi, el darrer dia d’estar a la ciutat, gairebé en el darrer moment hi vaig poder entrar, icreieu-me que va valer moltíssim la pena.

En un inici aquesta botiga estava stuada en un altre local, un local de lloguer que els propietaris de la botiga van haver de deixar, i el canvi sens dubte va ser molt profitós, i és que es van situar en la zona més cèntrica i turística de la ciutat, i això sens dubte, va fer que les seves expectatives de futur milloressin moltíssim. Situada en un bonic espai, molt il·luminat, ben distribuït, hi podem trobar un munt de joguines de grans marques europees destinades sobretot a infants de 0 a 8 anys. una curiositat de la botiga és que tenen molts productes de Leo Timmers, sens dubte un dels il·lustradors més cèlebres del país: tasses, gots, plats, coberts per a infants, trencaclosques, encaixos… tot el que us pogueu imaginar del il·lustrador allà hi era, i com comprendreu per la debilitat que sento per aquest il·lustrador, no vaig poder evitar comprar una cullera per al meu nebot d’aquest fantàstic il·lustrador.

En definitiva, una botiga que tot i les dificultats per poder-hi entrar, val molt la pena de visitar. Us deixo amb l’adreça, horaris i fotografies.

POISSON D’AVRIL

Sint-Baafsplein 8 (Gent)

Horaris

Dilluns de 10 a 17h

Dimarts de 10 a 18h

De dimecres a dissabte de 10:30 a 12:30 i de 13:30 a 18h

Diumenge d’11 a 17hComentaris

Deixa la teva opinió