Els racons de… GOLD STAR

8 Agost 2012
0

No abandonem encara la bonica Gent per acostar-vos un altre racó especial, es tracta de la botiga Gold Star. L’Ann i en Rudy són els propietaris d’aquesta botiga que ve a ser un Limo Bebe però força més lluny, concretament a la ciutat de Gent, a Bèlgica. Una botiga on podem trobar tot allò per la cura i bon desenvolupament del nadó: cotxets, bressols, roba de llit, roba, xumets, biberons, joguines… tot plegat de marques molt boniques i ben escollides.

Una botiga àmplia, ben il·luminada, d’aquelles que ve de gust entrar i mirar i remirar. estic ben convençuda que us agradarà descobrir-la si alguna vegada aneu per aquelles contrades.

Us deixo amb l’adreça, horaris i imatges.

GOLD STAR

Sint-Margrietstraat 5

Horaris

De dimarts a divendres de 9 a 12h i de 13 a 18:30h

Dissabte de 9 a 12h i de 13 a 17:30h

Dilluns tancatComentaris

Deixa la teva opinió