Els racons de… KROKODIL

12 Agost 2012
0

I avui us convido a descobrir una nova ciutat belga, marxem cap a Bruges per visitar una jogueteria realment especial, Krokodil. És una jogueteria enorme, que basa el seu criteri en la tria de joguines que té en la qualitat i això és sens dubte significatiu del tipus de joguines que hi podeu trobar en el seu interior.

És com ja us he dit un espai molt gran amb marques com Brio, Haba, Sigikid… I entre els seus productes trobem sobretot moltes joguines de fusta, peluixos, titelles, un petit apartat amb disfresses, nines, joguines per a nadons (sonalls, doudous, mantes de jocs…), tricicles i cotxes per a nens, mòbils, mobiliari infantil… Tot plegat de la millor qualitat, i és que aquesta botiga porta des de l’any 1990 treballant per oferir bons productes als nens de la ciutat.

Simplement és una jogueteria impressionant, maca i àmplia, un molt bon racó. Cal dir però que de Krokodil n’hi ha molts arreu del país, a Leuven, Lier, Lommel… però sens dubte la botiga més important i probablement la més grossa és aquesta que us porto avui.

I una vegada més, us deixo amb l’adreça, horaris i fotografies.

KROKODIL BRUGGE

Sint Jakobsstraat 47, Bruges

Horari

De dilluns a dissabte de 10 a 12:30h i de 14 a 18:30h

Diumenges i festius tancatComentaris

Deixa la teva opinió