Els racons de… THE BEAR NECESSITIES

14 Agost 2012
0

Avui us porto un racó realment especial, diferent, potser un dels meus preferits per alguns motius, perquè està molt amagat, és molt menut, acollidor, és com trobar un petit tresor enmig d’una ciutat tan turística com és Bruges. entre tot el bullici de turistes, carros amb cavalls, les barques que passegen pels canals, museus, esglésies, i tota mena de monuments, trobem una petita botiga d’ossos de peluix, es tracta de The Bear Necessities.

És una botiga encantadora que regenta un senyor encantador, que al igual que la botiga semblen extrets d’un autèntic conte de fades, una botiga on evidentment podeu trobar ossets de peluix, una botiga molt a la anglesa en aquest sentit, on els ossets de peluix són el producte estrella, i de fet en aquest petit racó l’únic producte.

Darrera la botiga hi ha la història d’un osset de peluix, i també un propietari encantador que ens va deixar fer totes les fotografies que vam voler.

I ara ja no us explico gaire més i només us deixo amb l’adreça, horari i fotografies.

THE BEAR NECESSITIES

Groeninge 23

Horari

Cada dia de 10 a 17h  (dilluns tancat)Comentaris

Deixa la teva opinió