Jugant a… SEBRA

18 Agost 2012
0

Sebra interior for kids és una marca danesa de disseny i fabricació de mobles, roba de llit, joguines i altres accessoris per als infants i les seves habitacions. L’empresa va ser fundada per la dissenyadora Mia Dela l’any 2004 quan en el moment que ella va tenir una criatura i es va decidir a decorar l’habitació del seu fill, es va adonar que no hi havia productes al mercat que complissin les necessitats estilístiques de disseny i de qualitat que estava buscant. És així com neix Sebra, i ho fa amb un disseny modern, colord molt vius i amb un toc un xic retro en els seus estampats i en algunes de les formes dels seus prouctes, utilitzant tècniques com el ganxet per algunes de les seves joguines, peluixos o coixins. Tot plegat ho fa utilitzant matèries primers de qualitat com la llana, la fusta i el cotó. Alguns dels seus productes per tenir la qualitat desitjada, han de ser productes fets a mà, i aix`+o evidentment encareix un producte que a canvi ofereix: disseny, qualitat i originalitat.

Una empresa formada per a 14 pares i mares d’unes 26 criatures, i que per tant, són persones properes a les necessitats dels seus propis fills i que per això intentaran oferir-los el millor dels seus productes. 300 dissenys de productes distribuïts en 13 països arreu del món.

Unes joguines, mantes i complements per a l’habitació dels infants precioses, que us convido a que descobriu. Us deixo amb algunes de les imatges del seu catàleg.Comentaris

Deixa la teva opinió