El Trompeta recomana… DESCOBRIR BARCELONA

21 agost 2012
0

DESCOBRIR BARCELONA, Oblit Baseiria, Il·l. Pere Virgili, Edicions Hpòtesi, Col·lecció Descobrir Ciutats (Abril 2012) –> Avui us porto el primer títol d’una col·lecció que sembla de moment només tenir aquest títol, es tracta d’un conte sobre Barcelona. I us el porto per diversos motius, és un conte turístic però amb tot l’encant de no ser especialment comercial ni mal editat com sovint passa amb tot allò que s’ofereix als turistes. Per altra banda, l’ha escrit l’Oblit, propietària de Casa Anita, i com simpatitzo amb aquesta llibreria que sovint ens transporta a móns màgics a través dels seus contes, doncs m’ha vingut de gust ensenyar-vos aquest conte. I tercer i darrer aspecte pel qual m’he animat a portar-vos un conte així, el seu il·lustrador Pere Virgili ha fet una gran feina il·lustrant llocs emblemàtics de la ciutat.

El conte és tot un assegi que us portarà des del Tibidabo, a Passeig de Gràcia, passant per la Boqueria, el Parc Güell, Montjuïc, les Rambles, el Laberint d’Horta, Canaletes, L’Estadi Olímpic, Barceloneta, Vila Olímpica, Maremagnum… Això sí, a tot plegat cal afegir-hi un guiny a la Vila natal de l’autora, a Gràcia; i és que en el camí que fa el conte des de Passeig de Gràcia fins al Parc Güell para a Plaça Virreina, un lloc evidentment no turístic al que l’autora vol acostar al lector per a que es parin a descobrir els carrers de la Vila. I és que ja se sap, aquí cadascú escombra cap a casa seva, i en aquest cas és molt curiós i evident. Tot i així un bonic llibre que avui m’he decidit a portar-vos ja que fa un parell de setmanes vaig rebre un mail de l’ediorial amb aquest vídeo tan bonic que us adjuntaré al final d’aquesta entrada.

Així què? Us animeu a descobrir Barcelona sota els ulls de l’Oblit?Comentaris

Deixa la teva opinió

<