Jugant a… WHEELY BUG

1 Setembre 2012
0

Wheely Bug és una de les marques de “correpasillos” (caminadors o correpassadissos) per a nens molt petits més famosa, populars i ergonòmica del món. Es tracta d’una marca australiana amb un disseny molt estudiat i pensat per a nens que tot just comencen o estan a punt d’aprendre a caminar. Tenen quatre rodes, formes d’animals diferents, són molt còmodes per als infants, s’adapten a la seva forma i a les seves necessitats, i una de les principals novetats en aquest tipus de joguines que inclou Wheely Bug és que les rodes et permeten anar endavant o enrere, cap al costat o fer voltes en rodó, degut a que es tracten de rodes giratories.

Aquesta marca la vaig descobrir a la jogueteria Pedra, paper i tisora, i vaig poder apreciar que es tracta de productes de qualitat, bons materials, colors molt atraients, i el lloc on seu el nen és una superfícies tova però resistent i segura. Realment ha de ser molt còmode per als nens córrer amunt i avall amb aquestes joguines.

Us deixo imatges de tots o pràcticament tots es models de que disposen i ja em direu què us semblen.Comentaris

Deixa la teva opinió