El Trompeta recomana… ANEM A L'ESCOLA

14 Setembre 2012
0

Aquesta setmana ha estat sens dubte una setmana molt important per als nens i nenes de les nostres contrades, i per tots aquells nens i nenes que han anat a l’escola per primera vegada, aquesta ha estat una setmana especialment dura. Plors, difícils comiats amb les mares i pares, un nou espai, una mestra… Avui us porto dos contes que poden ajudar als infants en el seu primer dia d’escola, es tracta de dos contes força diferents però que descriuen molt bé com és una classe d’educació infantil, i és per això que avui m’ha fet il·lusió portar-vos-els.

EL PARVULARIO, B. Bécue, Ediciones Omega- Medici Infantil (2011) –> Els nens amb aquest bonic i senzill conte aprendran a conèixer i descobrir què és el parvulari i tot el que hi podran aprendre i fer, els altres nens amb els que es poden trobar, i com és un dia normal en una classe d’infantil. I tot plegat recorrent diversos temes entorn un dia normal a l’escola. Un recorregut molt interessant que potser ajudarà als més menuts a no sentir-se tan estranys.

L’ESCOLA INFANTIL, VVAA. Col·l. Llibres de preguntes i respostes, Editorial Macmillan –> Aquest és un llibre que forma part d’una col·lecció de llibres de preguntes i respostes amb un format ben curiós. En cada pàgina hi ha una escena i dues rodes que giren. A la roda blava hi ha les preguntes, a la groga les respostes. A ambdues d’aquestes rodes hi ha text i imatge de manera que no cal que sapiguem llegir per a poder respondre aquestes preguntes. Un total de 80 preguntes entorn l’escola infantil per a que el nen jugui, aprengui, busqui i respongui.Comentaris

Deixa la teva opinió